Hoteluri

Oferte alese in Grecia

Arată filtre
Sortare
Destinație
Categorie hotel
Tip hotel

Hotel Vassiliki Bay (Lefkada)

Hotelul este situat in Vassiliki Bay, la 70 m de plaja. la cativa pasi de hotel se afla micul port al satului de pescari, precum si taverne traditionale.
Calitate somn

Grand Theoni (Lefkada)

Situat în Vasiliki, Grand Theoni oferă o piscină în aer liber cu un snack bar, precum şi un restaurant. Hotelul se află la 50 de metri de plajă.
Calitate somn

San Nicolas Resort (Lefkada)

Localizat in Lefkada, supranumita si insula poetilor, Resortul San Nicolas 4* este inconjurat de peisaje magnifice si o vegetatie luxurianta, promitand o vacanta deosebita si servicii de calitate.
Camere
Curățenie
„Travelers Choice” 2020

George (Lefkada)

Hotelul G. George a primit primii oaspeti in vara lui 1989 si de atunci este in mod regulat renovat. Acesta este situat ideal in statiunea Nidri, locul cel mai frumos si bine-cunoscut al insulei, care va ofera posibilitatea de a
Calitate somn
„Travelers Choice” 2020

Konaki (Lefkada)

Hotelul Konaki ofera servicii variate pentru turistii aflati in cautarea unei vacante perfecte. Hotelul Konaki se gaseste in Ligia, la numai 4 km distanta de capitala insulei Lefkas si 11 km distanta de Nidri.
Calitate somn
Camere

Happyland Hotel App (Lefkada)

Situat intr-o zona linistita si plina de verdeata, la doar cativa metri de centrul statiunii si de pitorescul port dar, in acelasi timp retras de agitatia orasului, Hotel Happyland promite o sedere memorabila intr-o destinatie magica.
Calitate somn
„Travelers Choice” 2020

Red Tower (Lefkada)

Un castel cu turnuri si fortărețe în nuanțe calde de roșu si ocru, vă întâmpină într-un mediu prietenos pentru a vă oferi propria vacanță de poveste. Este construit în stilul tradițional ionian și se armonizează cu peisajul înconjurător și aleile din piatră care
Calitate somn

Ilios Club Hotel & Villas (Lefkada)

Hotelul este situat în Geni, la 6 km sud de stațiunea Nidri.
Curățenie

Ionion Star (Lefkada)

Hotelul este localizat în cea mai frumoasa parte a orașului Lefkada, în fața portului, aproape de parcul poeților.
Calitate somn
„Travelers Choice” 2020

Sofia Aparthotel (Lefkada)

Situat într-o clădire minunată, în apropiere de plaja Nikiana, hotelul de familie Sofia se află la numai o scurtă călătorie cu mașina de orașul Lefkada.Facilitati camere: Camerele sunt spaţioase şi mobilate confortabil. Dispun de chicinetă cu frigider şi ustensile de

Porto Fico (Lefkada)

Hotelul este situat in sud-vestul Insulei Lefkada, in localitatea Vasiliki, la aproximativ 38 de km de orasul Lefkada. Hotelul este pozitionat chiar pe plaja.

Florena (Lefkada)

Hotelul Florena este situat la 6 km de oraşul Lefkada și la 7 km de oraşul Nidri, in statiunea Nikiana, pe plaja.

Porto Ligia (Lefkada)

Construit in conformitate cu arhitectura Ionica, hotelul Porto Ligia este in perfecta armonie cu frumusetea naturala a mediului inconjurator si se caracterizeaza prin eleganta si confort.Localizare Hotelul Porto Ligia este situat in satul Ligia din Insula Lefkada, foarte aproape de