Hoteluri

Plaje cu renume mondial, insula este accesibilă, nenumărate activități și sporturi extreme, lux și tradițional perfect îmbinat.

Arată filtre

Rouda Bay (Lefkada)

Construit in anul 2000 si complet renovat zece ani mai tarziu, Hotel Rouda Bay ofera oaspetilor relaxare si liniste intr-un cadru natural minunat.

Ilios Club Hotel & Villas (Lefkada)

Hotelul este situat în Geni, la 6 km sud de stațiunea Nidri.

Hotel Agios Nikitas (Lefkada)

Hotelul Agios Nikitas este un superb hotel traditional, cu accente de alb si albastru, o terasa cu o priveliste uimitoare asupra marii Ionice, intr-o locatie renumita pentru cele mai frumoase peisaje, Insula Lefkada.

Ionion Star (Lefkada)

Hotelul este localizat în cea mai frumoasa parte a orașului Lefkada, în fața portului, aproape de parcul poeților.

Hotel Vassiliki Bay (Lefkada)

Hotelul este situat in Vassiliki Bay, la 70 m de plaja. la cativa pasi de hotel se afla micul port al satului de pescari, precum si taverne traditionale.

Nidri Blue (Lefkada)

Facilitati camere: Camerele sunt spațioase și utilate cu TV, aer condiționat (contra cost – 5 euro/camera/ zi, se plătește la recepție), internet Wi-Fi (contra cost), seif (contra cost – 10 euro/ săptămână – se achită la recepție), baie cu duș

Thalero Holidays Center (Lefkada)

Hotelul Thalero Holidays Center este alegerea perfecta pentru cei ce cauta un mediu linistit si relaxant.

Sofia Aparthotel (Lefkada)

Situat într-o clădire minunată, în apropiere de plaja Nikiana, hotelul de familie Sofia se află la numai o scurtă călătorie cu mașina de orașul Lefkada.Facilitati camere: Camerele sunt spaţioase şi mobilate confortabil. Dispun de chicinetă cu frigider şi ustensile de

Grand Theoni (Lefkada)

Situat în Vasiliki, Grand Theoni oferă o piscină în aer liber cu un snack bar, precum şi un restaurant. Hotelul se află la 50 de metri de plajă.

Porto Fico (Lefkada)

Hotelul este situat in sud-vestul Insulei Lefkada, in localitatea Vasiliki, la aproximativ 38 de km de orasul Lefkada. Hotelul este pozitionat chiar pe plaja.

San Nicolas Resort (Lefkada)

Localizat in Lefkada, supranumita si insula poetilor, Resortul San Nicolas 4* este inconjurat de peisaje magnifice si o vegetatie luxurianta, promitand o vacanta deosebita si servicii de calitate.

Florena (Lefkada)

Hotelul Florena este situat la 6 km de oraşul Lefkada și la 7 km de oraşul Nidri, in statiunea Nikiana, pe plaja.