I. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE WEBSITE
II. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

I. TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE WEBSITE

Aceasta pagina se refera la termenii si conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.supergrecia.ro

Accesand sau utilizand website-ul www.supergrecia.ro, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos. Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului. Acest site este detinut si administrat de agentia de turism Inflight Travel, parte a SC Vianet Shop S.R.L., cu sediul in Florești 407280, Strada Narciselor nr. 28, jud. Cluj, Romania.

Inflight Travel face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: unele servicii sau tarife pot fi modificate de catre parteneri fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiile au caracter informativ si pot contine servicii neincluse in oferta standard. Toate ofertele prezente in site sunt valabile in limita locurilor disponibile. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

Inflight Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile din site si informatiile direct de la consultantii de vanzari ai agentiei. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite direct de la consultantii de vanzari ai agentiei.

  1. Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.supergrecia.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

  1. Obligatiile utilizatorului

Accesand site-ul www.supergrecia.ro, sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
  • va asumati tranzactiile financiare efectuate in numele sau pentru dvs.
  • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
  • utilizatorul supergrecia.ronu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
  • utilizatorul supergrecia.ronu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
  • utilizatorul supergrecia.ronu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre agentia de turism

Inflight Travel, detinuta de SC Vianet Shop SRL, la adresa contact@supergrecia.ro.

  1. Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.supergrecia.ro

Orice rezervare efectuata pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Inflight Travel si va intra in vigoare Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice, termenii contractului fiind acceptati de catre Turist in momentul plasarii comenzii pe website-ul www.supergrecia.ro sau in momentul primirii prin mijloace electronice a continutului termenilor si conditiilor de comercializare a pachetelor de servicii turistice si achitarii contravalorii sejurului comandat. Dupa achitarea integrala a contravalorii sejurului rezervat, utilizatorul va primi documentele de calatorie la adresa de e-mail sau numar de fax indicate de client.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Inflight Travel nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii Inflight Travel (consultantii de vanzari). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii Inflight Travel (consultantii de vanzari).

Toate serviciile turistice publicate pe site se confirma in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Inflight Travel nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu Inflight Travel pentru detalii complete.

Confirmarea finală și detaliile rezervării se primesc prin e-mail la adresa de e-mail a călătorului/reprezentantului călătorului furnizată la efectuarea comenzii în 0-7 zile lucrătoare de la confirmarea plății, în funcție de confirmarea finală primită de la furnizorii de servicii.

  1. Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris agentia Inflight Travel despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Inflight Travel sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Inflight Travel sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma in scris. Puteti anula rezervarea dvs efectuata prin intermediul site-ului in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), Inflight Travel isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

  1. Efectuarea platilor

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in conturile agentiei Inflight Travel detinuta de SC Vianet Shop SRL.

Inflight Travel sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Inflight Travel sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile.

  1. Modalitati de plata

Acceptam urmatoarele metode de plata pentru rezervarile dumneavoastra:

Transfer bancar sau depunere numerar la banca

Dupa primirea facturii proforme, va rugam sa achitati contravaloarea acesteia in maxim 24 h prin transfer bancar sau depunere numerar la orice agentie sau sucursala Banca Transilvania.

Beneficiar: SC Vianet Shop SRL
Adresa: Floresti 407280, Strada Narciselor nr. 28, jud. Cluj, Romania
CUI RO21060064
J12/686/2007

Conturi bancare Banca Transilvania
RON: RO36BTRL06701202E31507XX
EURO: RO11BTRL06704202E31507XX

Cod Swift / BIC: BTRLRO22

Banca Transilvania Cluj, Bulevardul Eroilor 36, Cluj-Napoca 400027, Romania
Nota: Dupa efectuarea platii, va rugam sa ne trimiteti dovada efectuarii acesteia pe adresa de e-mail: contact@supergrecia.ro

Plată online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline – plationline.eu.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dumneavoastră, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranță.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile online se fac în RON, EUR sau USD, în funcție de serviciu/produs, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră – dacă aveți cardul în altă valută, banca dumneavoastră va face conversia.

Pe extrasul de cont al titularului de card, tranzacția cu cardul va apărea cu numele supergrecia.

  1. Continut. Toate informatiile, date, text, software, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale reprezinta continutul site-ului www.SuperGrecia.ro. Continutul site-ului nu va fi difuzat, vandut sau revandut de catre terti. Pe site sunt publicate informatii cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu consultantul www.SuperGrecia.ro, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile publicate sunt de actualitate. Este responsabilitatea utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile. www.SuperGrecia.ro nu garanteaza ca informatia cuprinsa in site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile, datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom corecta erorile de indata ce ne sunt semnalate.
  1. Confidentialitatea datelor

Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate redată mai jos.

  1. Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.supergrecia.ro si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea agentiei Inflight Travel, detinuta de SC Vianet Shop SRL sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Vă rugăm să consultați politica de confidențialitate redată mai jos.

  1. Clauze de neraspundere

Site-ul www.supergrecia.ro are caracter informativ. Agentia nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea sau exactitatea acestor informatii.
Agentia Inflight Travel nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integritatea informatiilor de pe site.
Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si datele reale, nu implica nicio raspundere de orice natura pentru Inflight Travel.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Inflight Travel.

Inflight Travel nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.supergrecia.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Inflight Travel actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

Inflight Travel nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

  1. Modificari in termeni si conditiile de utilizare

Inflight Travel poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Inflight Travel, detinuta de SC Vianet Shop SRL si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.supergrecia.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

  1. Modificari ale serviciului.
    Inflight Travel isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile disponibile pe site, in totalitate sau partial, cu sau fara o notificare prealabila.
  2. Publicitate/promotii.
    Inflight Travel poate organiza in orice moment campanii publicitare si/sau promotii prin bannere publicate pe site si/sau prin e-mailuri adresate clientilor/utilizatorilor. Tipul sau dimensiunea spatiului alocat pentru publicitate pe site poate fi modificat oricand fara a necesita o notificare prealabila. Inflight Travel nu isi asuma responsabilitatea privind continutul sau politica de organizare a promotiilor a paginilor web pe care le veti accesa de pe site-ul www.SuperGrecia.ro. Inflight Travel nu este raspunzator pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din asocierea/participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului.
  3. Newsletter.
    Inflight Travel expediaza periodic newsletter-uri prin e-mail si e-mail-uri promotionale referitoare la produsele si serviciile oferite de agentie si partenerii sai, catre adresele de e-mail primite odata cu inregistrarea pe site sau prin alta modalitate. La cerere Inflight Travel poate retrage utilizatorii (si informatiile despre acestia) din baza de date, sau le poate permite sa renunte la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati.

 


 

II. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta Politica de Confidentialitate defineste modul in care noi, Vianet Shop SRL, colectam, stocam si utilizam datele dvs. personale cand accesati sau interactionati cu website-ul nostru www.SuperGrecia.ro, si de unde obtinem sau colectam datele dvs.

Aceasta Politica de Confidentialitate este aplicabila din data de 25 mai 2018.

Cuprins

  • Rezumat
  • Detalii despre compania noastra
  • Ce informatii colectam cand vizitati website-ul nostru
  • Ce informatii colectam cand ne contactati
  • Ce informatii collectam cand interctionati cu website-ul nostru
  • Ce informatii collectam cand plasati o comanda pe website-ul nostru
  • Utilizarea sistemelor automate de luare a deciziilor
  • Cum colectam informatii despre dvs. de la parti terte
  • Dezvaluirea si utilizarile aditionale ale datelor dvs.
  • Durata stocarii datelor dvs.
  • Securizarea informatiilor dvs.
  • Transferul datelor dvs. in afara Spatiului Economic European
  • Drepturile dvs. asupra datelor personale
  • Dreptul dvs. de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri
  • Date personale sensibile
  • Modificari ale politicii noastre de confidentialitate
  • Confidentialitatea minorilor
  • Drepturi de autor

Rezumat

Aceasta sectiune rezuma modul in care obtinem, stocam si utilizam datele dvs. Acest sumar are ca scop doar furnizarea unei imagini generale asupra politicii deconfidentialitate. Sectiunea aceasta nu este o descriere completa si este necesara citirea capitolelor aditionale prezente in acest document pentru completari.

  • Operatorul de date: Vianet Shop SRL
  • Cum colectam sau obtinem informatii despre dvs.:
    • cand furnizati datele respective (ex: prin contactarea noastra, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor servicii, prin completarea formularului de cerere oferta, prin inscrierea in baza de date a societatii pentru a primi informari de marketing cu privire la serviciile si produsele noastre)
    • cand accesati site-ul nostru, unele date sunt colectate prin intermediul cookie-urilor; si
  • de la parti terte: agentii touroperatoare si revanzatoare
  • Ce informatii colectam: nume, prenume, numar telefon, adresa domiciliu, adresa de e-mail, serie si nr. carte de identitate, serie si nr. pasaport, CNP, IP, data nasterii, varsta copiilor,
  • Cum utilizam datele dvs.: pentru scopuri de business si administrative (in special pentru a va contacta si pentru a procesa comenzile pe care le plasati pe site-ul nostru), pentru a ne indeplini obligatiile contractuale, pentru a de a promova bunurile si serviciile noastre si in legatura cu drepturile si obligatiile noastre legale.
  • Dezvaluirea datelor despre utilizatori catre parti terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs. – furnizorilor de servicii hoteliere, de transport, turistice, pentru functionarea afacerii, pentru respectarea obligatiilor legale.
  • Datele dvs. nu sunt vandute catre parti terte.
  • Cat timp sunt stocate informatiile dvs.: nu mai mult decat este necesar – in functie de obligatiile noastre legale (ex. pentru a mentine arhive contabile), sau in functie de orice alt temei in baza caruia folosim informatiile (ex: consimtamant, obligatii contractuale, interese legitime). Informatii despre perioade specifice de stocare a datelor utilizatorilor se afla in sectiunea Durata stocarii datelor dvs.
  • Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de solutii tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date catre si de la serverele noastre utilizand tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar cand este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea si/sau anonimizarea datelor personale.
  • Folosirea cookie-urilor si tehnologiilor similare: folosim cookie-uri si tehnologii similare de colectare a informatiilor, precum web beacon-uri, pe website-ul nostru inclusiv esentiale, functionale, analitice si cookie-uri de targetare.
  • Transferarea datelor dvs. personale in afara Spatiului Economic European: va vom transfera datele personale in afara Spatiului Economic European doar daca suntem obligati sa facem acest lucru prin lege sau in vederea executarii obligatiilor contractuale fata de dvs. – atunci cand facem acest lucru, ne asiguram ca exista masuri de protectie adecvate, de exemplu: protectia datelor cu caracter personal catre partenerii din afara Uniunii Europene este reglementata prin clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal din Comunitate catre tari terte.
  • Utilizarea proceselor de luare a deciziilor automate: noi utilizam procese de luare de decizii automate in legatura cu website-ul nostru, de ex.: folosirea instrumentelor Web Analytics, a cookie-urilor, a web beacon-urilor sau utilizarea cookie-urilor de targetare pentru a afisa reclame catre persoanele care viziteaza site-ul nostru pe alte site-uri web (de exemplu, prin utilizarea retelei Google AdSense).
  • Drepturile dvs. in legatura cu datele dvs. personale:
    • aveti dreptul de a accesa datele dvs. si a primi informatii despre utilizarea acestora
    • aveti dreptul de a cere corectarea si/sau completarea informatiilor (dreptul la rectificare)
    • aveti dreptul de a cere stergerea datelor (dreptul de a fi uitat)
    • aveti dreptul de a restrictiona utilizarea datelor
    • aveti dreptul de a primi datele intr-un format portabil
    • aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs.
    • aveti dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor dvs.
    • aveti dreptul de a apela catre o autoritate de supraveghere
  • Informatii personale senzitive: noi nu colectam ceea ce este denumit in mod obisnuit “date personale sensibile”

Detaliile despre compania noastra

Operatorul de date cu privire la site-ul nostru este: Vianet Shop SRL, cu sediul in Romania, Florești, Jud. Cluj, Str. Narciselor nr. 28. Puteti contacta operatorul de date scriind la adresa mentionata anterior sau prin e-mail la contact@supergrecia.ro.

Daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica de confidentialitate, va rugam sa contactati operatorul de date.

Ce informatii colectam cand vizitati website-ul nostru

Colectam si folosim informatiile de la vizitatorii site-ului web in conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata “Dezvaluirea si utilizarile suplimentare ale datelor dvs.”

Informatii despre log-ul serverului Web

Utilizam un server al unui tert, pentru a gazdui site-ul nostru web, numit Host Vision, a carui politica de protectie a datelor personale este disponibila aici: https://hostvision.ro/legal/protectia-datelor-personale.html. Serverul nostru de site web inregistreaza automat adresa IP pe care o utilizati pentru a accesa site-ul nostru web, precum si alte informatii despre vizita dvs., cum ar fi paginile accesate, informatiile solicitate, data si ora solicitarii, sursa accesului la site-ul nostru (de exemplu, site-ul web sau URL-ul (link-ul) care v-a referit la site-ul nostru) si versiunea browserului si sistemului de operare.

Utilizarea informatiilor din log-urile serverului website-ului in scopuri de securitate IT

Furnizorul nostru colecteaza si stocheaza log-urile serverului pentru a asigura securitatea retelei IT. Aceasta include analizarea fisierelor log-urilor pentrua ajuta la identificarea si prevenirea accesului neautorizat la reteaua noastra, distribuirea de coduri rau intentionate, previzionarea atacurilor DDOSsi altor atacuri cibernetice, prin detectarea unor activitati neobisnuite sau suspecte.
Daca nu investigam o activitate criminala suspecta sau potentiala, noi nu facem si nici nu permitem furnizorului nostru sa faca orice incercare de a va identifica pe baza informatiilor colectate prin log-urile serverului.

Temeiul juridic pentru prelucrare: respectarea obligatiilor legale la care suntem supusi (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Obligatia legala: inregistrarea accesului la site-ul nostru web utilizand fisiere de tip log de server este o masura tehnica pentru a asiguraun nivel de securitate adecvat pentru a proteja informatiile colectate de pesite-ul nostru in conformitate cu articolul 32 alineatul (1) din Regulamentulgeneral privind protectia datelor.

Cookie-uri si tehnologii similare

Cookie-urile sunt fisiere de date care sunt trimise de pe un site web catre un browser pentru a inregistra informatii despre utilizatori in diferite scopuri.

Utilizam cookie-uri pe website-ul nostru, inclusiv cookie-uri esentiale, functionale, analitice si de targetare si web beacon-uri.

Puteti respinge unele sau toate cookie-urile pe care le utilizam pe website-ul nostru prin modificarea setarilor browser-ului dvs. sau puteti dezactiva cookie-urile neesentiale utilizand instrumentul nostru de control al cookie-urilor, insa prin respingerea lor puteti afecta functionarea website-ului sau unor caracterisitici ale website-ului. Pentru informatii suplimentare despre modulele cookie, inclusiv despre modificarea setarilor browserului dvs., vizitati www.allaboutcookies.org .

Informatiile pe care le colectam atunci cand ne contactati

Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care ne contacteaza in conformitatecu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluirea si utilizarilesuplimentare ale informatiilor dvs.

  • E-mail

Cand trimiteti un mesaj la adresa de e-mail afisata pe site-ul nostru, colectam adresa dvs. de e-mail si orice alte informatii pe care le furnizati in acele-mail (cum ar fi numele dvs., numarul dvs. de telefon si informatiile continute in orice bloc de semnatura din e-mail).
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: Pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea unui contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cererea dvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesar pentru efectuarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru).

Transferarea si stocarea informatiilor dvs.

Utilizam un furnizor de e-mail tert pentru a stoca e-mailurile pe care ni le trimiteti. Furnizorul nostru de e-mail este Mozilla Corporation. Politica de confidentialitate aacestuia este disponibila aici: https://www.mozilla.org/en-US/privacy/thunderbird/
E-mailurile pe care ni le trimiteti vor fi stocate in afara Spatiului Economic European. Pentru mai multe informatii despre garantiile utilizate atunci cand informatiile dvs. sunt transferate in afara Spatiului Economic European, consultati sectiunea din aceasta politica de confidentialitate de mai jos intitulata Transferul datelor dvs. in afara Spatiului Economic European.

  • Telefon

Cand ne contactati prin telefon, colectam numarul dvs. de telefon si orice informatii pe care ni le furnizati in timpul conversatiei cu noi.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)

Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care le primim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.

Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru executarea un contract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cerereadvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privindprotectia datelor).

Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: incazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luareade masuri la solicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciilenoastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri siservicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru).

Transferul si stocarea informatiilor dvs.

Informatiile despre apelul dvs., cum ar fi numarul dvs. de telefon si data si ora apeluluidvs., sunt prelucrate de catre furnizorii nostri de servicii telefonice, Telekom și Orange, care se afla in Romania. Politicile lor de confidentialitate sunt disponibile aici:

https://www.telekom.ro/images/docs/Legal_docs/utilizare_site/PROTECTIA_DATELOR_CU_CARACTER_PERSONAL_telekom.ro.pdf.

https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/#politicaconfidentialitate

  • Posta

Daca ne contactati prin posta, vom colecta toate informatiile pe care ni le furnizati in orice comunicari postale pe care ni le trimiteti.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor)

Interes legitim: pentru a raspunde la intrebarile si mesajele pe care leprimim si pentru pastrarea evidentei corespondentei.
Temeiul legal pentru prelucrare: este necesar pentru executarea uncontract sau pentru a demara procesul de angajare intr-un contract la cerereadvs. (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privindprotectia datelor).

Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care mesajul dvs. vizeaza furnizarea de bunuri sau servicii sau luarea de masuri lasolicitarea dvs. inainte de a va furniza bunurile si serviciile noastre (de exemplu, furnizarea de informatii despre astfel de bunuri si servicii); noi vom procesa informatiile dvs. pentru a face acest lucru).

Informatiile pe care le colectam atunci cand interactionati cu site-ul nostru

Colectam si utilizam datele de la persoane care interactioneaza cu anumite caracteristici ale website-ului nostru, in ​​conformitate cu aceasta sectiune si cu sectiunea intitulata Dezvaluire si utilizari suplimentare aleinformatiilor dvs.

  • Newsletter

Atunci cand va inscrieti la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii despre oferte promoţionale, destinaţii interesante, noi chartere si rute aeriene sau informaţii din domeniul turismului de la noi prin formularele de abonare sau din orice alt formular in baza caruia va puteti exprima consimtamantul pentru a va inscrie in baza de date colectam nume, prenume, e-mail.

Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul dvs. (articolul 6alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Consimtamantul: va dati consimtamantul pentru a primi newsletter-ul nostru, inscriindu-va pentru a-l primi, utilizand pasii descrisi mai sus.

Transferul si stocarea datelor dvs.

Noi folosim un serviciu furnizat de o parte terta pentru a trimite newsletter-ul nostru si pentru a administra lista noastra de e-mailuri denumit Mailchimp. Politica sa de confidentialitate este disponibila aici: https://mailchimp.com/legal/privacy/

Utilizarea web beacon-urilor si a tehnologiilor similare in e-mailuri

Utilizam tehnologii precum web beacon-uri (fisiere grafice mici) pentru a masurarandamentul e-mailurilor noastre cum ar fi ratele de livrare, ratele de deschidere si ratele de clicuri si rate de dezabonare, linkuri cu care a interactionat clientul. Vom utiliza web beacon-uri pentru masurarea interctiunilor dintr-un newsletter.

Informatiile pe care le colectam atunci cand plasati o comanda pe website-ul nostru

Colectam si utilizam informatiile de la persoanele care efectueaza o comanda pe site-ulnostru web in conformitate cu aceasta sectiune si sectiunea intitulata “Dezvaluirea si utilizarile aditionale ale datelor dvs.”

Informatii colectate cand plasati o comanda

Informatii necesare

Cand plasati o comanda pentru bunuri sau servicii pe website-ul nostru, colectam:nume, prenume, data nasterii, (date pentru ceilalti turisti pentru care seefectueaza rezervarea, inclusiv date minori), e-mail, telefon, adresa defacturare, numele companiei (daca este cazul) – cod unic de identificare sinumar de inregistrare in Registrul Comertului.
Daca nu furnizati aceste informatii, nu veti putea sa achizitionati bunurilesau serviciile noastre pe site-ul nostru sau sa incheiati un contract cu noi.

Temeiul juridic pentru prelucrare: necesar pentru executarea unuicontract (articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privindprotectia datelor).
Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: avem nevoie de informatiile obligatorii colectate prin formularul nostru deverificare pentru a stabili cine este contractantul si pentru a va contactapentru a ne indeplini obligatiile care decurg din contract, inclusiv trimitereade chitante si confirmari de comenzi.
Temeiul legal pentru prelucrare: respectarea unei obligatii legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) din Regulamentul general privindprotectia datelor).

Obligatie legala: avem obligatia legala de a va emite o factura pentru bunurile si serviciile pe care le-ati achizitionat de la noi, in care sunteti inregistrat in scopuri de TVA si solicitam informatiile obligatorii colectate in acest scop de formularul nostru de plata.

Informatii optionale

De asemenea, va rugam sa va exprimati consimtamantul daca doriti sa primiti comunicari de marketing de la noi. Pentru informatii suplimentare, consultatis ectiunea “Comunicari de marketing” de mai jos.

Temeiul legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interesele legitime: sunteti de acord sa procesam orice informatieoptionala pe care o furnizati prin trimiterea acestor informatii catre noi,pentru ca dumneavoastra sa fiti in permanenta informati despre ofertele si serviciile noastre.

Comunicari de marketing

La checkout veti avea optiunea de a primi comunicari de marketing de la noi.

Transferul si stocarea informatiilor dvs.

Utilizam un serviciu furnizat de o parte terta pentru administrarea listei noastre de e-mailuri: Mailchimp. Informatiile pe care le trimiteti pentru a va abona la newsletter-ul nostru vor fi stocate in Spatiul Economic European pe serverele administratorului tert sau în afara SEE in baza acordului Swiss-U.S. and EU-U.S. Privacy Shield Frameworks sau a altui mecanism legal de asigurare a unui grad adecvat de protectie a datelor.

Bunurile si serviciile noastre

Puteti sa va inscrieti pentru a primi comunicari de marketing de la noi in legatura cubunurile si serviciile noastre prin e-mail, mesaj text, telefon, si postare,completand formularul si bifand caseta care indica faptul ca doriti sa primiti astfel de comunicari.
Va vom trimite comunicari de marketing in legatura cu bunurile si serviciilenoastre numai daca va inscrieti pentru a le primi.

Temeiul juridic pentru prelucrare:consimtamantul (articolul 6 alineatul (1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Consimtamantul: va acordati consimtamantul de a va trimite informatii despre bunurile si serviciile noastre prin inscrierea pentrua primi astfel de informatii in conformitate cu pasii descrisi mai sus.

Informatii colectate sau obtinute de la terti

Aceasta sectiune stabileste modul in care obtinem sau colectam informatii despre dvs.prin intermediul tertilor.

Informatii primite de la terti

In general, noi primim informatii despre dvs. de la terti. Acele parti terte de la care primim date despre dvs. sunt, in general, companii din grup, afiliati,parteneri de afaceri sau persoane care achizitioneaza serviciile noastre (si)in numele dvs..

De asemenea, este posibil ca terti cu care nu am avut niciun contact prealabil sa ne ofere informatii despre dvs.

Informatiile pe care le obtinem de la terti vor fi, in general, numele dvs. si detaliile de contact, dar vor include orice informatii suplimentare despre dvs.care ne vor fi furnizate.
Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru executarea unui contract sau luarea de masuri la cererea dvs. de a incheia un contract(articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesara pentru executarea unui contract: in cazul in care o parte terta a transmis informatii despre dvs. (cum ar fi numeled vs. si adresa de e-mail) pentru a va furniza servicii, va vom procesa informatiile pentru a lua masuri la cererea dvs. de a incheia un contract cu noi (dupa cum este cazul).

Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul(1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Consimtamant: in cazul in care ati cerut ca o parte terta sa ne dezvaluie informatii despre dvs. si scopul de a dezvalui aceste informatii nu are legatura cu indeplinirea unui contract sau a unui serviciu de catre noi catre dvs., va vom procesa informatiile pe baza consimtamantului, pe care il acordati solicitand partii terte in cauza sa va transmita informatiile catre noi.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interesele legitime: in cazul in care o parte terta ne-a dezvaluit informatii despre dvs. si nu v-ati dat acordul pentru transmiterea acestor informatii, vom avea un interes legitim de a prelucra aceste informatii in anumite circumstante.

De exemplu, vom avea un interes legitim in prelucrarea informatiilor dvs. pentru a ne indeplini obligatiile care decurg din subcontractul cu partea terta, incazul in care partea terta are contractul principal cu dvs. Interesul nostru legitim este indeplinirea obligatiilor noastre in cadrul subcontractului nostru.

In mod similar, parti terte pot transmite informatii despre dvs. catre noi daca ati incalcat sau ati putea incalca oricare dintre drepturile noastre legale. Inacest caz, vom avea un interes legitim in prelucrarea acestor informatii pentrua investiga si a urmari orice astfel de potentiala incalcare.

Daca primim informatii despre dvs. din greseala

Daca primim din greseala informatii despre dvs. de la o parte terta si/sau nu avem obaza legala pentru prelucrarea acestor informatii, vom sterge informatiile dvs.

Informatii obtinute de catre noi de la parti terte

In anumite circumstante (de exemplu, pentru a verifica informatiile pe care le detinem despre dvs. sau pentru a obtine informatiile lipsa de care avem nevoie pentru a va oferi un serviciu), vom obtine datele despre dvs. din anumite surse accesibile publicului, atat din UE, cat si din afara UE, cum ar fi institutille / autoritatile publice.

In anumite circumstante, vom obtine, de asemenea, informatii despre dvs. din surse private, atat din UE, cat si din afara UE, cum ar fi: firme de asigurari. Aceste date vor fi prelucrate doar cu acordul dvs. explicit.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea unuicontract sau luarea de masuri la cererea dvs. de a incheia un contract(articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privindprotectia datelor).

Motivul pentru care este necesara pentru incheierea unui contract: daca ati incheiat un contract sau ati cerut sa incheiem un contract cu dvs. in anumite circumstante, vom obtine informatii despre dvs. din surse publice pentru a ne permite sa intelegem afacerea dvs. si sa furnizam servicii la un standard suficient pentru dvs. De exemplu, vom obtine si/sau verifica adresa dvs. de e-mail de pe site-ul dvs. web daca ne cereti sa va trimitem informatii prin e-mail si nu avem sau avem nevoie de confirmarea adresei dvs. de e-mail.
Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime(articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privindprotectia datelor).

Interesele legitime: in anumite circumstante, vom avea un interes legitim de a obtine informatii despre dvs. din surse publice si private. De exemplu, daca ati incalcat sau suspectam ca ati incalcat oricare dintre drepturile noastre legale, vom avea un interes legitim de a obtine si dea prelucra informatii despre dvs. din aceste surse, pentru a investiga si a urmari orice incalcare suspectata sau potentiala.

Temeiul juridic pentru prelucrare: consimtamantul (articolul 6 alineatul(1) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Consimtamant: este posibil sa obtinem informatii de la parti terte, in cazul in care ati fost de acord sa comunice aceste date catre noi prin, exprimandu-va consimtamantul de ex. bifand o casuta care va spune ca doriti ca informatiile dvs. sa fie partajate cu noi.

Utilizarea mecanismelor automate de luare a deciziilor

Utilizam mecanisme automate de luare a deciziilor pe website-ul nostru. Nu consideram ca acest lucru are un efect juridic asupra dvs. sau va afecteaza intr-un mod similar.

Aveti dreptul sa va opuneti utilizarii noastre de mecanisme automate de luare a deciziilor si profilare descrise in aceasta sectiune. Puteti face acest lucru prin renuntarea la cookie-uri si la tehnologii similare, in conformitate cu metoda descrisa in sectiunea relevanta din aceasta politica de confidentialitate. Daca nu doriti ca noi sa va procesam adresa IP reala (de obicei adresa IP atribuita de Furnizorul de servicii de Internet) atunci cand vizitati site-ul nostru, puteti utiliza o retea virtuala privata (VPN) sau un serviciu gratuit, cum ar fi Tor.

Mecanisme automate de luare a deciziilor

Mecanismele automate de luare a deciziilor sunt acele mecanisme de luare a deciziilor prin mijloace tehnologice (prin intermediul unei masini) fara implicarea umana.

Dezvaluirea si utilizarea suplimentara a datelor dvs.

Aceasta sectiune stabileste circumstantele in care vom dezvalui datele dvs. unor partiterte si orice alte scopuri suplimentare pentru care utilizam datele dvs.

Dezvaluirea informatiilor dvs. furnizorilor de servicii

Utilizam o serie de terti pentru a ne furniza servicii care sunt necesare pentru a nederula afacerea sau pentru a ne ajuta sa ne desfasuram afacerea si care proceseaza informatiile dvs. pentru noi in numele nostru, respectiv:

  • Furnizorii de servicii de telefonie
  • Furnizori de servicii de e-mail
  • Furnizorii de servicii IT
  • Dezvoltatori de site-uri web
  • Furnizorul (furnizorii) de servicii de gazduire web
  • Furnizorii de servicii de marketing
  • Furnizor de servicii de e-mail marketing

Informatiile dvs. vor fi partajate cu acesti furnizori de servicii, acolo unde este necesarpentru a va oferi serviciul pe care l-ati solicitat, indiferent daca aceasta solicitare este de accesare a site-ului nostru sau comandare bunuri si serviciide la noi.

Noi nu afisam identitatea furnizorilor nostri de servicii in mod public, din motive de securitate si din motive de competitivitate. Daca totusi doriti informatii suplimentare despre identitatea furnizorilor de servicii, va rugam sa ne contactati direct prin e-mail la adresa contact@supergrecia.ro si va vom furniza astfel de informatii in cazul in care aveti un motiv legitim de a solicita acest lucru

Temeiul juridic pentru prelucrare: interese legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interesul legitim: in cazul in care partajam informatiile dvs. cu acesti terti intr-un alt context decat in ​​cazul in care este necesar pentru a efectua un contract (sau in urma solicitarii dvs. de a face acest lucru), va vom partaja informatiile cu astfel de terte parti pentru a ne permite sa ne conducem si sa gestionam eficient afacerea.

Temeiul juridic pentru prelucrare: este necesar pentru efectuarea unui contract sau luarea de masuri la cererea dvs. de a incheia un contract(articolul 6 alineatul (1) litera (b) din Regulamentul general privindprotectia datelor).

Motivul pentru care este necesar pentru realizarea unui contract: este posibil sa partajaminformatii cu furnizorii nostri de servicii pentru a ne permite sa neindeplinim obligatiile care decurg din contractul respectiv sau sa luammasurile pe care le-ati solicitat inainte de a incheia un contract cu dvs.

Dezvaluirea informatiilor dvs. altor parti terte

Noi dezvaluim informatiile dvs. unor terte parti in anumite circumstante, dupa cum se arata mai jos.

Furnizarea de informatii unor terte parti, cum ar fi Google Inc., Facebook. Google colecteaza informatii prin utilizarea Google Analytics pe website-ul nostru. Google, Facebook, utilizeaza aceste informatii, inclusiv adresele IP si informatiile din cookie-uri, pentru mai multe scopuri, cum ar fi imbunatatirea calitatii serviciilor noastre si a experientei dumneavoastra de navigare. Informatiile sunt colectate de Google si Facebook in mod anonim.

Temeiul juridic pentru prelucrare:interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) dinRegulamentul general privind protectia datelor).

Interesele legitime: imbunatatirea calitatii serviciilornoastre.

Partajarea informatiilor dvs. cu parti terte, care sunt fie legate de, fie asociate cufunctionarea afacerii noastre, in cazul in care este necesar pentru noi. Aceste parti terte include consultanti, afiliati, parteneri de afaceri, contractori independenti si asiguratori. Informatii suplimentare privind fiecare dintre aceste parti terte sunt prezentate mai jos.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: functionarea si gestionarea eficienta a afacerii noastre.

  • Consultanti

Ocazional, obtinem sfaturi de la consultanti, cum ar fi avocati, firme de audit, profesionisti in relatii publice si firme de cercetare sociologica. Vom partaja informatiile dvs. cu aceste parti terte numai in cazul in care este necesar sale permitem acestor terte parti sa ne ofere consultanta relevanta. Consultantii nostri se afla in Romania.

  • Parteneri de afaceri

Partenerii de afaceri sunt intreprinderile cu care lucram si care furnizeaza bunuri siservicii asemanatoare celor oferite de noi, care sunt complementare propriei noastre afaceri sau care ne permit sa furnizam bunuri sau servicii pe care nu le putem oferi singuri. Partajam informatii cu partenerii nostri de afaceri, in cazul in care ati solicitat servicii pe care acestia le furnizeaza, fiei ndependent, fie in legatura cu propriile noastre servicii si pentru a ne putea indeplini obligatiile contractuale fata de dumneavoastra. Partenerii nostri de afaceri isi desfasoara activitatea in domeniul serviciilor turistice, hoteliere, de transport. Partenerii nostri de afaceri se afla in UniuneaEuropeana si in afara Uniunii Europene.

Pentru mai multe informatii despre garantiile utilizate atunci cand informatiile dvs. sunt transferate in afara Spatiului Economic European, consultati sectiunea din aceasta politica de confidentialitate de mai jos intitulata Transferul datelor dvs. in afara Spatiului Economic European.

  • Contractori independenti

Ocazional folosim contractori independenti in afacerea noastra. Informatiile dvs. vor fi distribuite unor contractori independenti numai in cazul in care este necesar ca acestia sa indeplineasca serviciul pe care i-am contractat sa il indeplineasca in legatura cu afacerea noastra.

Colaboratorii nostri independenti sunt ghizi turistici sau insotitori de grupuri sau reprezetanti locali ai societatii in diferite destinatii turistice.

  • Asiguratori

Vom dezvalui informatiile dvs. asiguratorilor nostri in cazul in care este necesarsa o facem, de exemplu: daca optati pentru sistemul de asigurari in momentul achizitionarii unui pachet turistic, sau ulterior, in legatura cu o reclamatie sau o eventuala cerere pe care o primim / o facem sau in conformitate cu obligatiile noastre generale de dezvaluire, conform contractului nostru de asigurare cu acestia.

Asiguratorii nostri se afla in Romania.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: functionarea si gestionarea eficienta a afaceriinoastre.

Temeiul juridic pentru prelucrare:este necesar pentru executarea unui contract (sau pentru a se lua masuri la cererea dumneavoastra inainte de a incheia un contract) (articolul 6 alineatul(1) litera (b) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Motivul pentru care este necesar pentru executarea unui contract: trebuie sa transmitem informatiile unor terti (parteneri, asiguratori, etc.) pentru a ne putea indeplini obligatiile contractuale fata de dvs. sau pentru a lua masuri la cererea dvs. inainte de a incheia un contract.

Nu afisam identitatea tuturor celorlalte parti terte cu care putem partaja informatii din motive de securitate si pentru pastrarea avantajului competitiv. Daca totusi doriti informatii suplimentare despre identitatea unor astfel de parti terte, va rugam sa ne contactati direct e-mail la adresa contact@supergrecia.ro si va vom furniza astfel de informatii in cazul in care aveti un motiv legitim de solicitare si doar daca am partajat informatiile cu astfel de terte parti, de exemplu).

Vom dezvalui informatiile dvs. unui cumparator sau vanzator potential sau real in contextul unei vanzari sau achizitii de afaceri, al unei fuziuni sau al unui eveniment similar, real sau potential.

Temeiul legal pentru prelucrare: interese legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentulgeneral privind protectia datelor).

Interes legitim: Permitem accesul la informatii cuun potential cumparator, vanzator sau persoana similara pentru a permite efectuarea unei astfel de tranzactii.

Dezvaluirea si utilizarea informatiilor dvs. din motive legale

Indicarea unor posibile acte criminale sau amenintari la adresa sigurantei publice catreo autoritate competenta

Daca suspectam ca a avut loc un comportament criminal sau potential, vom avea nevoie,in anumite circumstante, sa contactam o autoritate competenta, cum ar fipolitia. Ar putea fi cazul, de exemplu, daca banuim ca s-a comis o frauda sau oinfractiune cibernetica sau daca primim amenintari sau comunicari rauintentionate fata de noi sau fata de terti.
In general, va trebui doar sa va procesam informatiile in acest scop, daca atifost implicati sau afectati de un astfel de incident intr-un fel sau altul.

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime(articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privindprotectia datelor).

Interes legitim: prevenirea criminalitatii sau aactivitatii criminale suspectate (cum ar fi frauda).

In legatura cu aplicarea sau aplicarea potentiala a drepturilor noastre legale

Vom utiliza informatiile dvs. in legatura cu punerea in aplicare sau cu potentialul de aplicare a drepturilor noastre legale, inclusiv, de exemplu, schimbul deinformatii cu agentiile de colectare a datoriilor, daca nu platiti sumeledatorate atunci cand sunteti obligat contractual sa faceti acest lucru. Drepturile noastre legale pot fi contractuale (in cazul in care am incheiat uncontract cu dvs.) sau necontractuale (cum ar fi drepturile legale pe care leavem in temeiul dreptului de autor sau raspunderii civile delictuale).

Temeiul legal pentru prelucrare:interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: sa ne impunem drepturile legale si sa luam masuri pentru a ne asigura drepturile legale.

In legatura cu un litigiu sau o procedura juridica sau potential juridica

Este posibil sa fie necesar sa utilizam informatiile dvs. daca suntem implicati intr-o litigiu cu dvs. sau cu o parte terta, de exemplu, fie pentru a solutiona litigiul, fie ca parte a medierii, arbitrajului sau a unei hotarari judecatoresti sau a unui proces similar.

Temeiul legal pentru prelucrare:interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).

Interes legitim: solutionarea litigiilor sau a eventualelor litigii.

Pentru respectarea continua a legilor, reglementarilor si altor cerinte legale

Vom utiliza si procesa informatiile dvs. pentru a respecta obligatiile legale la care suntem supusi. De exemplu, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. in baza unei hotarari judecatoresti sau a unei citatii, daca primim una.

Temeiul juridic pentru prelucrare:respectarea unei obligatii legale (articolul 6 alineatul (1) litera (c) dinRegulamentul general privind protectia datelor).

Obligatia legala: obligatiile legale de a divulga informatii, stabilite in sarcina noastra prin acte normative interne sau internationale (de exemplu sub forma unui acord international pe care Romania l-a semnat).

Temeiul juridic pentru prelucrare: interesele noastre legitime (articolul 6 alineatul (1) litera (f) din Regulamentul general privind protectia datelor).
Interes legitim: in cazul in care obligatiile legale fac parte din legile unei alte tari si nu au fost integrate in cadrul juridic al Romaniei,avem un interes legitim de a respecta aceste obligatii.

Durata stocarii datelor dvs.

Aceasta sectiune stabileste cat timp pastram datele colectate. Am stabilit perioade de pastrare specifice acolo unde este posibil. In cazul in care acest lucru nu a fost posibil, am stabilit criteriile pe care le folosim pentru a determina perioada de retentie.

Perioade de retentie

Informatii privind comenzile plasate: atunci cand plasati o comanda pentru servicii, pastram aceste informatii timp de sase ani de la incheierea exercitiului financiar in care ati plasat comanda, in conformitate cu obligatia noastra legala de a pastra inregistrari in scopuri fiscale.
Corespondenta: atunci cand faceti o cerere sau ne contactati din oricemotiv, fie prin e-mail sau sau telefonic, vom pastra informatiile dvs. atata timp cat este necesar sau pana la solicitarea dumneavoastra expresa de a vasterge datele, ce va fi aplicata in mod coroborat cu obligatiile legalestabilite in sarcina noastra.

Newsletter: pastram informatiile pe care le-ati folosit pentru a va inscrie la newsletter-ul nostru atata timp cat ramaneti abonat (cat timp nu va dezabonati) sau daca decidem sa anulam serviciul nostru de newslettere.

Criterii pentru stabilirea perioadelor de pastrare

In orice alte circumstante, va vom pastra informatiile doar atat timp cat vor fi necesare, luand in considerare urmatoarele:

  • scopul si utilizarea informatiilor dvs. atat in ​​prezent, cat si in viitor (spre exemplu, daca este necesar sa continuam stocarea acelor informatii pentru a continua sa ne indeplinim obligatiile in baza unui contract cu dvs. sau sa va contactam in viitor;
  • daca avem o obligatie legala de a continua prelucrarea informatiilor dvs. (cum ar fi orice obligatii de pastrare a inregistrarilor impuse de legea sau reglementarile relevante);
  • daca avem orice temei pentru a continua prelucrarea informatiilor (cum ar fi consimtamantul dvs.);
  • daca avem un interes legitim pentru a continua prelucrarea datelor dvs.;
  • nivelurile de risc, cost si responsabilitate implicate in continuarea detinerii informatiilor.

Securizarea informatiilor dvs.

Luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va asigura informatiile sipentru a le proteja impotriva utilizarii neautorizate sau ilegale si apierderii sau distrugerii accidentale, inclusiv:

  • partajarea si furnizarea accesului la datele dvs. in masura minima necesara, sub rezerva restrictiilor de confidentialitate, acolo unde este cazul si in mod anonim, ori de cate ori este posibil;
  • folosirea serverelor securizate pentru stocarea informatiilor;
  • verificarea identitatii oricarei persoane care solicita accesul la informatii inainte de a le acorda acces la informatii;
  • utilizarea standardului Secure Sockets Layer (SSL) pentru a cripta orice informatii pe care ni le trimiteti prin intermediul oricaror formulare de pe site-ul nostru web;
  • transferam datele dvs. doar prin intermediul unui sistem inchis sau prin transferuri de date criptate.

Transmiterea de informatii catre noi prin e-mail

Transmiterea informatiilor pe internet nu este in intregime sigura si daca ne trimiteti informatii prin intermediul internetului (prin e-mail sau prin orice altamodalitate), faceti acest lucru in intregime pe propriul risc.
Nu putem fi responsabili pentru niciun fel de cheltuieli, pierderi de profit,prejudicii ale reputatiei, daune, datorii sau orice alta forma de pierdere saude prejudiciu suferita de dvs. ca rezultat al deciziei dvs. de a ne transmite informatii prin astfel de mijloace.

Transferul datelor dvs. in afara Spatiului Economic European

Avand in vedere obiectul de activitate al societatii, pentru a ne respecta obligatiile contractuale pe care ni le asumam fata de dvs., respectiv pentru a va asigura pachetele turistice pe care le contractati, suntem nevoiti sa transferam datele dvs. personale catre partenerii nostri contractuali, unii dintre acestia avand sediul in afara SEE.

Datele dvs. vor fi transferate in afara SEE doar atunci cand achizitionati pachete turistice cu destinatii din afara SEE sau atunci cand operatorii de transport persoane pe care dvs. ii alegeti au sediul in afara SEE.

Garantiile (protectiile) utilizate: Clauze contractuale pentru transferul de date cu caracter personal din Uniunea Europeana catre tari terte – conform articolului 46 alineatul (92) litera (c) din Regulamentul general privind protectia datelor.

Drepturile dvs. asupra datelor personale

Sub rezerva anumitor restrictii, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu datele dvs. pe care le puteti exercita prin transmiterea unei solicitari scrise trimisa catre Vianet Shop SRL, Str. Narciselor nr. 28, jud. Cluj, sau prin transmiterea unui e-mail catre contact@supergrecia.ro:

  • sa solicitati acces la informatiile dvs. si informatii referitoare la utilizarea si prelucrarea informatiilor dvs.;
  • sa solicitati corectarea sau stergerea datelor dvs.;
  • sa solicitati limitarea utilizarii datelor dvs.;
  • sa primiti informatiile pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de un dispozitiv (de exemplu, un fisier CSV) si dreptul de a transfera informatiile respective unui alt controlor de date (inclusiv unui controlor de date terta parte);
  • sa obiectati asupra procesarii datelor dvs. in anumite scopuri (pentru mai multe informatii, consultati sectiunea de mai jos intitulata “Dreptul dvs. de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri”); si
  • sa va retrageti consimtamantul pentru utilizarea datelor dvs. in orice moment in care ne bazam pe consimtamantul dvs. de a utiliza sau de a prelucra aceste informatii. Va rugam sa retineti ca, daca va retrageti consimtamantul, acest lucru nu va afecta legalitatea utilizarii si prelucrarii datelor dvs. pe baza consimtamantului dvs. inainte de momentul la care va retrageti consimtamantul.

In conformitate cu articolul 77 din Regulamentul general privind protectia datelor, aveti, de asemenea, dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere, in special in statul membru de resedinta, locul de munca sau o presupusa incalcare a protectiei generale a datelor Regulament.

In acest scop, in Romania, autoritatea de supraveghere este: www.dataprotection.ro

Verificarea identitatii dvs. in cazul in care solicitati acces la informatiile dvs.

In cazul in care solicitati acces la informatiile dvs., suntem obligati prin lege sa folosim toate masurile rezonabile pentru a va verifica identitatea inainte de a face acest lucru.
Aceste masuri sunt concepute pentru a va proteja informatiile si pentru areduce riscul de frauda de identitate, de furt de identitate sau de accesgeneral neautorizat la informatiile dvs.

Cum va verificam identitatea

In cazul in care dispunem de informatii adecvate despre dvs. in baza de date, vom incerca sa verificam identitatea dvs. utilizand aceste informatii.

Daca nu este posibil sa va identificam pe baza acestor informatii sau daca nu avem informatii suficiente despre dvs., este posibil sa solicitam copii sau certificate ale unor documente pentru a va putea verifica identitatea inainte de a va putea oferi accesul datele dvs. Vom putea confirma informatiile exacte de care avem nevoie pentru a va verifica identitatea in circumstantele dvs. specifice daca si cand faceti o astfel de solicitare.

Dreptul dvs. de a obiecta fata de prelucrarea datelor pentru anumite scopuri

Aveti urmatoarele drepturi in ceea ce priveste datele dvs. pe care le puteti exercitaprin scrierea la Vianet Shop SRL, Str. Narciselor nr. 28. jud. Cluj sau prin transmiterea unui e-mail catre contact@supergrecia.ro:

  • sa obiectati la utilizarea sau prelucrarea informatiilor de catre noi pentru a indeplini o sarcina in interes public sau in interesul nostru legitim, inclusiv analizarea sau prezicerea comportamentului dvs. pe baza informatiilor dvs.; si
  • sa obiectati utilizarea sau prelucrarea datelor dvs. in scopuri de marketing direct (inclusiv orice profil pe care il implicam in legatura cu acest marketing direct).

De asemenea, va puteti exercita dreptul de a obiecta utilizarii sau procesarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct:

  • facand click pe linkul de dezabonare continut in partea de jos a oricarui e-mail de marketing pe care vi-l trimitem si urmand instructiunile care apar in browserul dvs., dupa ce faceti clic pe linkul respectiv;
  • trimitand un mesaj SMS care contine numai cuvantul “DEZABONARE” ca raspuns la orice comunicare de marketing pe care o trimitem prin mesaj text sau prin accesarea linkului indicat in mesajul SMS primit; sau
  • trimitand un e-mail catre contact@supergrecia.ro, solicitandu-ne sa nu mai trimitem comunicari de marketing sau prin includerea cuvintelor “DEZABONARE” ;

Date personale sensibile

“Date personale sensibile” sunt informatii despre un individ care dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, credintele religioase sau filosofice sau calitatea de membru al unui sindicat, informatiile genetice,informatiile biometrice in scopul identificarii unice a unui individ, informatiile privind sanatatea sau informatiile privind viata sexuala sauorientarea sexuala a unei persoane fizice.

In situatii specifice, colectam “date personale sensibile” privind sanatatea, si date ale minorilor (nume, prenume, varsta, CNP, serie si numar de pasaport).

Datele personale privind sanatatea ne sunt furnizate de utilizatori atunci cand au cerinte speciale cu privire la serviciile de transport sau serviciile de cazare pe cale le achizitioneaza (de exemplu: alergii – solicitarea unui meniu special la hotel, dizabilitati – solicitarea unui hotel cu rampa, etc.

Datele minorilor le prelucram pentru desfasurarea in conditii optime a serviciilor contractate de catre reprezentantii legali ai minorilor.

Daca, totusi, ne transmiteti din greseala sau in mod intentionat alte informatii personale sensibile, veti fi considerat ca ne-ati dat in mod explicit consimtamantul sa procesam informatiile personale sensibile in conformitate cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) din Regulamentul general privind protectia datelor. Vom folosi si procesa informatiile dvs. personale cu caracter sensibil in scopul stergerii acestora.

Modificariale politicii noastre de confidentialitate

Actualizam si modificam periodic politica noastra de confidentialitate.

Modificari minore ale politicii noastre de confidentialitate

In cazul in care efectuam modificari minore ale politicii noastre de confidentialitate, vom actualiza Politica de confidentialitate cu o noua data efectiva mentionata la inceputul acesteia. Prelucrarea informatiilor dvs. va fi guvernata de practicile stabilite in noua versiune a Politicii deconfidentialitate de la data efectiva a acesteia.

Modificari majore ale politicii noastre de confidentialitate sau a scopurilor pentru care procesam informatiile dvs.

In cazul in care efectuam modificari majore ale politicii noastre de confidentialitate sau intentionam sa utilizam datele dvs. pentru un scop nou saupentru un scop diferit de scopurile pentru care l-am colectat initial, va vom notifica prin e-mail (daca este posibil) sau prin publicarea unui anunt pesite-ul nostru web.
Va vom furniza informatiile despre modificarea in cauza si despre scopul si oricealte informatii relevante inainte de a ne utiliza informatiile dvs. pentru noulscop.
Ori de cate ori este necesar, vom obtine consimtamantul dvs. prealabil inaintede a utiliza informatiile dvs. intr-un scop diferit de scopurile pentru carel-am colectat initial.

Confidentialitatea minorilor

Prelucram date ale persoanelor cu varsta sub 18 ani, doar cu acordul reprezentantuluilegal, pentru desfasurarea in conditii optime a serviciilor contractate decatre reprezentantii legali ai minorilor.

Este posibil sa primim informatii referitoare la persoane care nu au implinit varstade 18 ani prin fraudarea sau inselaciunea unui tert. Daca suntem instiintati despre acest lucru, de indata ce vom verifica informatiile, atunci cand legea cere acest lucru, vom obtine imediat consimtamantul reprezentantului legal pentru a utiliza aceste informatii sau, daca nu putem obtine acest consimtamant, vom sterge informatiile de pe serverele noastre. Daca doriti sa ne anuntati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa faceti acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@supergrecia.ro.


Contactati-ne. Opinia dumneavoastra este importanta pentru noi. Va rugam sa ne contactati pentru intrebari sau observatii legate de acesti termeni si conditii sau orice informatii postate pe site-ul www.SuperGrecia.ro, iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Actualizat in 15 decembrie 2021