Zakynthos

Zakynthos este considerată cea mai frumoasă dintre insulele ionice și mai este numită Insula Artelor. Plaje lungi cu nisip fin, apa albastră foarte transparentă, peșteri la nivelul mării și golfuri paradisiace străjuite de stânci abrupte - toate fac din insula Zakynthos un loc preferat și căutat de turiștii din întreaga lume.

Preț / persoană
Sortare
Oraș plecare
Durata
Destinație
Tip masă
Tip hotel

Contessa (Zakynthos)

Hotelul Contessa este destinatia preferata a oaspetilor care cauta o atmosfera relaxanta intr-o oaza de liniste, in frumoasa statiune Argassi. Serviciile foarte bune si dotarile de calitate, precum si personalul prietenos si amabil vor asigura o vacanta reusita.
Localizare
Calitate somn
„Certificat de excelență” 2019

Plaza Pallas (Zakynthos)

Hotelul Plaza Pallas 3*+ este o capodopera a arhitecturii locale si unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Zakinthos. Gradina hotelului este plina de flori, de la trandafiri, iasomie, pana la palmieri si flori in ghivece frumos amenajate.
Localizare
Servicii
„Certificat de excelență” 2019

Mabely Grand (Zakynthos)

Mabeli Grand Hotel este un hotel de lux de 5 stele care s-a deschis in aprilie 2008, bucurandu-se de una dintre cele mai pitoresti si linistite locatii din Zakynthos.
Servicii
Curățenie
„Certificat de excelență” 2019

Azure Resort & Spa (Zakynthos)

Deschis recent in 2015, Azure Hotel Resort & Spa este un complex modern si luxos in inima popularei statiuni Tsilivi. Fiind in totalitate nou, diversitatea facilitatilor din cadrul resortului ofera activitati variate si servicii de inalta calitate, iar camerele te
Localizare
Calitate somn

Sentido Louis Plagos Beach (Zakynthos)

Louis Plagos Beach este unul dintre cele populare hoteluri din Zakynthos, locul ideal pentru aceia ce isi doresc sa se relaxeze intr-un decor de vis, cu privelisti inedite, seri cu muzica greceasca si ospitalitatea specifica insulei.
Servicii
Calitate / preț
„Alegerea turiștilor” 2019
„Certificat de excelență” 2019

Mediterranean Beach Resort (Zakynthos)

Mediterranean Beach este destinatia perfecta pentru cei care cauta frumusetea naturii, cazare de lux si servicii de calitate. Resortul recent renovat este alcatuit din 8 cladiri cu 2 etaje contruite in stil traditional ionian.
Localizare
Curățenie

Lesante Hotel & Spa (Zakynthos)

Lesante Luxury Hotel & Spa 5* este privilegiat de locația sa la malul mării, în localitatea Tsilivi. Oaspeții se pot bucura de facilitățile extraordinare ale hotelului, de la camere elegant decorate, piscine impresionante și spa, la serviciul impecabil asigurat de
Curățenie
Calitate somn
„Certificat de excelență” 2019

Louis Zante Beach (Zakynthos)

Louis Zante Beach este locul ideal pentru petrecerea unui sejur relaxant intr-una dintre cele mai frumoase insule grecesti. Hotelul dispune de conditii bune de cazare si facilitati moderne, turistii putandu-se bucura in voie de frumusetea naturii rapitoare a insulei.
Localizare
Calitate somn
„Alegerea turiștilor” 2019
„Certificat de excelență” 2019

Lesante Blu Exclusive Beach Resort (Zakynthos)

Localizare Complexul Lesante Blu Exclusive Beach resort este situat în localitatea Makris Gialos din regiunea Zákynthos, la 7 km de orașul Zákynthos. Lesante Blu Exclusive Beach resort se află la 3 km de Tsilivi și la 11 km de Laganas.
Curățenie
Calitate somn
„Certificat de excelență” 2019

Zakynthos este considerată cea mai frumoasă dintre insulele ionice și mai este numită Insula Artelor. Plaje lungi cu nisip fin, apa albastră foarte transparentă, peșteri la nivelul mării și golfuri paradisiace străjuite de stânci abrupte – toate fac din insula Zakynthos un loc preferat și căutat de turiștii din întreaga lume.