Folosește formularul de mai sus pentru a căuta Oferte – Pachete cu avion din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara spre Grecia sau apasă pe un sejur din lista de mai jos pentru a vedea ofertele.

Plecări avion CORFU, Grecia 2024:

Oferte la Hoteluri recomandate din Corfu

Oferte la câteva din hotelurile din Corfu pe care le cunoaștem și le recomandăm:

Momentan nu sunt pe site oferte în Corfu dar poți folosi formlarul de căutare de mai sus pentru a găsi oferte în alte destinații din Grecia.

Dacă Corfu e singura opțiune pentru tine, apasă butonul de mai jos pentru a vedea hotelurile din Corfu pe care le recomandăm și ne poți cere o ofertă la cel care îți place.

Hoteluri recomandate Corfu

Insula Corfu din Grecia este cea mai populara dintre insulele ionice. Orasul Corfu sau Kerkyra cum este numit de localnici impresioneaza prin strazile inguste, fortificatii, arcade, cladirea primariei contruita in stil venetian sau biserica Sfantul Spyridon. Insula combina perfect relaxarea cu viata de noapte. Excursiile in Corfu sunt apreciate atat de familii care prefera plajele aurii cu apa cristalina, precum si de tineri care gasesc aici toate activitatile preferate. Corfu imbina stilul italian mostenit de la venetieni cu stilul grecesc si are o clima mediteraneeana. Se spune ca insula ar avea 3 milioane de maslini. Supranumita “Insula de smarald” datorita campiilor verzi care in fiecare primavara infloresc multicolor, Corfu prezinta paduri de maslini,portocale si lamai. In partea noua a orasului se gasesc o multitudine de piete, magazine, restaurante, hoteluri sau vile de lux. Aveti mai jos ofertele din Grecia pentru aceasta magnifica insula adorata inca de pe vremea vechilor filozofi, invatati si poeti greci.