Folosește formularul de mai sus pentru a căuta Oferte – Pachete cu avion din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara spre Grecia sau apasă pe un sejur din lista de mai jos pentru a vedea ofertele.

Plecări avion HALKIDIKI, Grecia 2024:

Oferte la Hoteluri recomandate din Halkidiki

Oferte la câteva din hotelurile din Halkidiki pe care le cunoaștem și le recomandăm:

Momentan nu sunt pe site oferte în Halkidiki dar poți folosi formlarul de căutare de mai sus pentru a găsi oferte în alte destinații din Grecia.

Dacă Halkidiki e singura opțiune pentru tine, apasă butonul de mai jos pentru a vedea hotelurile din Halkidiki pe care le recomandăm și ne poți cere o ofertă la cel care îți place.

Hoteluri recomandate Halkidiki

Halkidiki este o îmbinare plăcută de dealuri acoperite de molizi care coboară agale în apele mării, formând dâre fine de nisip acolo unde întâlnesc valurile; un peisaj spectaculos pentru turiști, care beneficiază de resorturi moderne si condiții extraordinare în hotelurile din această zonă. Aflată în nordul Greciei, peninsula Halkidiki se află în apropierea orașului Tesaloniki, ale cărui trei brațe (Kassandra, Athos și Sithonia) străpung marea Egee asemeni tridentului lui Posseidon. Aceasta își lasă amprenta asupra amintirilor tale printr-o combinație inedită de insule micuțe, sate tradiționale, golfuri pitorești, climă mediteraneană și hoteluri construite în stilul tradițional macedonian, astfel încât să nu strice echilibrul peisajului. Aceasta zonă va surprinde plăcut chiar și cele mai exigente gusturi.