Folosește formularul de mai sus pentru a căuta Oferte – Pachete cu avion din București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara spre Grecia sau apasă pe un sejur din lista de mai jos pentru a vedea ofertele.

Plecări avion RIVIERA-OLIMPULUI, Grecia 2024:

Oferte la Hoteluri recomandate din Riviera Olimpului

Oferte la câteva din hotelurile din Riviera Olimpului pe care le cunoaștem și le recomandăm:

Momentan nu sunt pe site oferte în Riviera Olimpului dar poți folosi formlarul de căutare de mai sus pentru a găsi oferte în alte destinații din Grecia.

Dacă Riviera Olimpului e singura opțiune pentru tine, apasă butonul de mai jos pentru a vedea hotelurile din Riviera Olimpului pe care le recomandăm și ne poți cere o ofertă la cel care îți place.

Hoteluri recomandate Riviera Olimpului

Zona Riviera Olimpului își primește numele datorită apropierii de celebrul munte al zeilor: Olimp. Stațiunea Paralia Katerini ("paralia" înseamnă plajă în limba greacă) își atrage reputația de la plajele sale largi, cu nisip fin, de la multitudinea de activități pe care le oferă turiștilor: sejururi relaxante, seri festive și petreceri, drumeții sau ciclism la baza muntelui și multe multe altele. Paralia Katerini este foarte populară printre turiștii români, având numeroase hoteluri cu personal vorbitor de limbă română,