Hoteluri

Oferte alese in Grecia

Arată filtre
Sortare
Destinație
Categorie hotel
Tip hotel

Acrothea (Parga)

Unul dintre cele cateva hoteluri distincte din Parga, Acrothea este construit in formă de amfiteatru si ofera o vedere magnifica asupra orasului. Hotelul este format dintr-un complex de patru cladiri cu arhitectura unica, influentata de un stil neo-clasic asupra caruia
Camere
„Travelers Choice” 2020

San Nectarios (Parga)

San Nectarios este unul dintre hotelurile din centrul orasului Parga la doar 150 de metri de port si cele doua plaje locale.
Curățenie

Angela (Parga)

Hotelul Angela este situat într-un mediu frumos şi liniştit, la aproximativ 1 km de centrul oraşului.
Servicii

Dracos Apartotel (Parga)

Dracos Aparthotel este locul ideal pentru o vacanţă liniştită, fiind situat la marginea centrului istoric al oraşului Parga, având în apropiere câteva baruri şi restaurante.
Curățenie
Calitate somn
„Travelers Choice” 2020

Byzantio Hotel & Apts (Parga)

Înconjurat de livezi frumoase de măslini în spatele castelului veneţian din Parga, Byzantio Hotel & Apartments se află la doar 200 de metri de plaja cosmopolită din Valtos.
Servicii
Calitate / preț
„Travelers Choice Best of Best” 2020
„Travelers Choice” 2020

Achilleas (Parga)

Situat pe plaja Krioneri, hotelul Achilleas este situat la o plimbare de 5 minute de centrul oraşului Parga.
Servicii

Vrachos Beach (Parga)

Vrachos Beach Hotel este situat pe plaja Vrachos din Preveza.Facilitati camere: Studiourile și apartamentele sunt distribuite între cele patru clădiri inconjurate de grădini. Toate studiourile și apartamentele sunt spațioase și au un balcon mobilat, bucatarie complet utilata, telefon, televizor și