Hoteluri

Oferte alese in Grecia

Arată filtre
Sortare
Destinație
Categorie hotel
Tip hotel

Strass (Riviera Olimpului)

Ospitalier si luxos, classic si modern in acelasi timp, hotel Strass impresioneaza prin serviciile de calitate si personalul prietenos care te va face sa te simti ca acasa. Hotelul Strass a fost infiintat in anul 1991 si renovat in 2006.

Aktaion (Riviera Olimpului)

Recent renovat, hotelul Aktion ofera servicii bune de cazare la preturi foarte accesibile, turistii putandu-se relaxa facand plaja la Mareea Egee sau gusta din traditionalele preparate grecesti la tavernele din apropiere.
Servicii
Curățenie

White Rose (Riviera Olimpului)

Acest hotel si-a inceput activitatea sub forma de restaurant in anul 1989, fiind fondat cu multa dragoste de familia Apostolidi, dand un nou sens ospitalitatii, serviciilor si confortului.

Porto Del Sol (Riviera Olimpului)

Avand o vedere superba spre marea Egee si spre muntele Olimp, hotelul Porto Del Sol din Paralia Katerini este un hotel nou construit, luxos, cu facilitati moderne ce asigura tot confortul necesar pentru petrecerea unei vacante de neuitat.
Calitate somn

Cosmopolitan Hotel & Spa (Riviera Olimpului)

Hotel Cosmopolitan a fost construit cu scopul de a oferi oaspeților săi, cazare în condiții excelente, confort și servicii la cel mai înalt standard. Atmosfera călduroasă și serviciile de calitate, creează mediul ideal pentru vacanța mult visată.
Camere
Servicii
„Travelers Choice” 2020

Panorama Inn (Riviera Olimpului)

Decorat in stil neoclasic, cu camere elegante si facilitati moderne, hotelul Panorama reprezinta locul ideal pentru a petrece o vacanta relaxanta cu familia.
Calitate somn

Mediterranean Resort (Riviera Olimpului)

Hotelul Mediterranean Resort este situat in statiunea Paralia Katerini, la 150 m de plaja si la 22 km de Muntele Olimp si 70 km de Salonic. Datorită poziționării într-un loc liniștit, hotelul Mediterranean Resort este recomandat celor care vor să
Calitate somn

Manolas (Riviera Olimpului)

Hotelul Manolas va ofera conditii de cazare intr-un loc imbietor, curat, linistit si prietenos, fiind asezat intr-o zona minunata a Greciei, unde Muntele Olimp se intalneste cu Marea Egee.
Camere
Curățenie

Konstantin (Riviera Olimpului)

Hotelul Konstantin îmbină serviciile de calitate cu atmosfera relaxantă şi personalul ospitalier, fiind o afacere de familie. Ca marea majoritatea hotelurilor din stațiune, hotelul Konstantin este o afacere de familie, care de-a lungul anilor, prin ospitalitatea sa, și-a fidelizat oaspeții
Calitate somn

San Antonio (Riviera Olimpului)

Situat la poalele Muntelui Olimp, hotelul San Antonio iti ofera toate facilitatile pentru un concediu relaxant la malul Marii Egee. Turistii care aleg hotelul San Antonio se pot bucura de soare si de viata agitata de noapte din Paralia Katerini.
Calitate / preț

Lilalo (Riviera Olimpului)

Cu o pozitie privilegiata, la numai 5 minute de plaja cu “Blue flag” , cochetul hotel Lilalo isi asteapta turistii sa-si petreaca concediul intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
Calitate somn
Camere

Gold Stern (Riviera Olimpului)

Renovat recent, hotelul Gold Stern este o afacere de familie, ce promoveaza servicii care te vor face sa te simti in vacanta, ca la tine acasa.
Servicii
Calitate / preț

Lito (Riviera Olimpului)

Hotelul Lito se afla intr-o zona naturala speciala, cu plaje unice aurii si nisipoase.

Regina Mare (Riviera Olimpului)

Renovat integral in 2006-2007, hotelul Regina din Paralia ofera conditii bune de cazare si facilitati moderne. Pozitionarea hotelului, le permite turistilor sa se bucure de frumusetea statiunii, explorand fiecare zone turistica.
Servicii
Curățenie

Kymata (Riviera Olimpului)

Hotelul Kymata este situat in inima Paraliei Katerini unde apele de un albastru profund ale marii Egee se imbina cu auriul plajelor din Pieria.