Hoteluri

Zona Riviera Olimpului își primește numele datorită apropierii de celebrul munte al zeilor: Olimp. Stațiunea Paralia Katerini ("paralia" înseamnă plajă în limba greacă) își atrage reputația de la plajele sale largi, cu nisip fin, de la multitudinea de activități pe care le oferă turiștilor: sejururi relaxante, seri festive și petreceri, drumeții sau ciclism la baza muntelui și multe multe altele. Paralia Katerini este foarte populară printre turiștii români, având numeroase hoteluri cu personal vorbitor de limbă română,

Arată filtre

Strass (Riviera Olimpului)

Ospitalier si luxos, classic si modern in acelasi timp, hotel Strass impresioneaza prin serviciile de calitate si personalul prietenos care te va face sa te simti ca acasa. Hotelul Strass a fost infiintat in anul 1991 si renovat in 2006.
Localizare
Servicii
Rating TripAdvisor: 4.5

Manolas (Riviera Olimpului)

Hotelul Manolas va ofera conditii de cazare intr-un loc imbietor, curat, linistit si prietenos, fiind asezat intr-o zona minunata a Greciei, unde Muntele Olimp se intalneste cu Marea Egee.
Camere
Curățenie
Rating TripAdvisor: 5

Gold Stern (Riviera Olimpului)

Renovat recent, hotelul Gold Stern este o afacere de familie, ce promoveaza servicii care te vor face sa te simti in vacanta, ca la tine acasa.
Servicii
Calitate / preț
Rating TripAdvisor: 4.5

Grand Platon (Riviera Olimpului)

Situat intre statiunile Paralia Katerini si Olympic Beach, hotelul Grand Platon este alegerea ideala pentru familiile cu copii, datorita asezarii intr-o zona linistita si a facilitatilor diversificate.Localizare Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */