Parcare
  Restaurant
  Vrachos Beach Hotel este situat pe plaja Vrachos din Preveza.

  Facilitati camere:

  Studiourile și apartamentele sunt distribuite între cele patru clădiri inconjurate de grădini. Toate studiourile și apartamentele sunt spațioase și au un balcon mobilat, bucatarie complet utilata, telefon, televizor și aer condiționat (contra cost - aprox. 7 euro/camera/zi)

  Facilitati hotel:

  Hotelul dispune de patru cladiri principale cu studiouri şi apartamente. Facilitățile hotelului includ o recepție, un restaurant care servește mâncăruri tradiționale grecești, un bar, Wi - Fi, o piscină cu apă dulce și o parcare privată.

  Localizare:

  Vrachos Beach Hotel este situat pe plaja Vrachos din Preveza.

  Dotari camere

  Studiourile și apartamentele sunt distribuite între cele patru clădiri inconjurate de grădini. Toate studiourile și apartamentele sunt spațioase și au un balcon mobilat, bucatarie complet utilata, telefon, televizor și aer condiționat (contra cost – aprox. 7 euro/camera/zi)

  Dotari hotel

  Hotelul dispune de patru cladiri principale cu studiouri şi apartamente. Facilitățile hotelului includ o recepție, un restaurant care servește mâncăruri tradiționale grecești, un bar, Wi – Fi, o piscină cu apă dulce și o parcare privată.

  Localizare:

  Vrachos Beach Hotel este situat pe plaja Vrachos din Preveza.

   

  Completati formularul si va contactam cu ofertele disponibile la acest hotel:
  1
  1

  Sunați-ne la: 0755 GRECIA / 0755.473.242

  Scrieți-ne la: contact@supergrecia.ro

  Înscrie-te la NEWSLETTER și primești cele mai bune oferte direct pe mail!

  Review-uri

  Nu sunt review-uri

  Lasă-ne părerea ta